Sebastiaan Verschuren

Vrienden van Verschuren

Over de Vrienden

De 'Vrienden van Verschuren' is een in 2009 opgerichte groep van sponsoren die op basis van goodwill mijn route naar Rio steunt. Samen werken we toe naar topprestaties op Europese en Wereldkampioenschappen en uiteindelijk, in 2016, opnieuw de Olympische Spelen.

Tijdens de Olympische Spelen van Londen in 2012 werd ik op een haar na vijfde op het koningsnummer, de 100 meter vrije slag. Dat smaakt naar meer en ik ben dan ook vol in training voor mijn ultieme doel: het podium in Rio.

Met de Vrienden van Verschuren wilde ik een team van ondernemers en bedrijven om me heen verzamelen die verder kijken dan alleen sponsoring. Het grootste deel van de Vrienden helpt via financiële steun, maar er zijn vele anderen die meewerken met het aanpakken van randzaken zodat ik me kan blijven focussen op mijn prestaties.

Geregeld word je als Vriend per nieuwsbrief geïnformeerd over alle ontwikkelingen in de reis naar Rio, je wordt uitgenodigd voor Nationale zwemwedstrijden en jaarlijks komen we bijeen tijdens een informeel diner.

Denk jij dat je als ondernemer of bedrijf iets kunt betekenen voor mijn droom en mijn avontuur richting Rio en wil je als eerste op de hoogte zijn van mijn ontwikkelingen?

Sluit je aan bij de Vrienden!

logo-bo logo-bo logo-bo logo-bo logo-bo logo-bo logo-bo logo-bo logo-bo logo-bo logo-bo logo-bo logo-bo

Volg Sebastiaan op Social Media